__

CAMBRIDGE English Qualifications in Ploiesti
Data: 07.11.2020 - 10.06.2021

SUSTINE EXAMENELE  CAMBRIDGE Young Learners pre A1 Starters, A1 Movers si A2 Flyers), A2 Key for Schools (KET), B1 Preliminary for Schools (PET), B2 First for Schools (FCE), C1 Advanced (CAE) si C2 Proficiency (CPE) IN PLOIESTI!

Examene complexe, recunoscute international, Cambridge English Qualifications au ca scop principal transformarea studiului limbii engleze intr-o activitate placuta si motivanta. Datorita abordarii unice si a criteriilor de evaluare clare si transparente acestea sunt un ghid spre evolutie permanenta.

Aceste examene de limba engleza sunt concepute special pentru elevi din scolile primare, gimnaziale si licee. Acestea asigura o baza solida si un cadru optim de invatare pentru a ajuta copiii si adolescentii sa capete incredere si sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza.

 


Din 2011, sustinem cursuri de limbi straine pentru copiii din Ploiesti, iar din 2015, am devenit si centru de pregatire in vederea sustinerii examenelor Cambridge.

Programele noastre sunt special concepute pentru nevoile actuale ale cursantilor nostri si dezvoltate in concordanta cu societatea in care traim. Ne dorim sa aducem in prim plan: interactivitatea, ineditul si abilitatea trainerilor de a ghida procesul de invatare direct si indirect.

Sesiunile de examen le organziam la sediul nostru din Ploiesti în parteneriat cu Eurolingva Examinations Centre – Cambridge English Language Assessment Authorised Centre (acreditare Cambridge Assessment English RO066).


 • Beneficiezi de cea mai buna evaluare a competentelor lingvistice pentru limba engleza la nivel international;
 • Ai șansa de a-ti descoperi nivelul real de limba engleza;
 • Vei fi evaluat obiectiv;
 • Obtii experienta si încredere de sine;
 • Examenul Cambridge este o bucurie si o sansa de autoevaluare si acreditare. Este minunat sa poti fii sigur ca rezultatul obtinut nu este doar recunoscut international, dar iti ofera si starea de bine ca ai evoluat;
 • Obtii o certificare valabila toata viata;
 • Nenumarate institutii de invatamant din Romania echivaleaza certificarea Cambridge English Qualifications cu nota de admitere pentru liceu - profilul bilingv si pentru bacalaureat;
 • Recunoastere la nivel global. AICI  poti accesa baza de date cu toate institutiile care recunosc aceste certificari la nivel global. Iar AICI  poti consulta lista cu institutiile si companiile din Romania care recunosc aceste certificari.

"It was nice at the Cambridge Exams and fun being with my classmates and my teacher." Carla, 9 ani

"La examen totul a fost nemaipomenit, dar si greu. Oamenii de la Cursuri Copii Ploiesti au fost foarte draguti." Antonia, 10 ani

"La inceput am avut mari emotii fiind primul meu examen.Mai tarziu totul s-a schimbat cand am vazut ca oamenii au fost buni si primitori. Toata aceasta experienta mi-a placut foarte mult." Mara, 10 ani

"La examen toata lumea a fost draguta si nu m-am simtit ca la un alt examen dat pana acum." Mihaela, 10 ani

"At the exam I felt very nice, the room was OK for me and the people were so nice and good to me and with the other kids. The exam was also OK for me." Anastasia, 10 ani


Care este durata unui examen?

Young Learners Pre A1 Starters: aproximativ 45 de minute;
Young Learners A1 Movers: aproximativ o ora;
Young Learners A2 Flyers: aproximativ o ora si 15 minute;
A2 Key For Schools (KET): aproximativ 2 ore;
B1 Preliminary for Schools (PET): aproximativ 2 ore si 20 de minute;
B2 First for Schools (FCE): aproximativ 3 ore si 30 de minute;
C1 Advanced (CAE): aproximativ 4 ore;
C2 Proficiency (CPE): aproximativ 4 ore.

Proba Speaking se sustine in aceeasi zi cu celelalte probe?

Proba Speaking se va stabili fie in aceeasi zi cu examenul scris sau la o saptamana inainte/dupa data examenului. Celelalte probe scrise (în aceasta ordine: Reading, Writing, Use of English si Listening ) se vor sustine în data mentionata la inscriere.

Care sunt documentele necesare pe care copilul trebuie sa le prezinte in ziua examenului?

Este obligatorie prezentarea unui act de identitate cu poza, astfel sunt acceptate:

 • pasaport;
 • carte de identitate;
 • certificat de nastere insotit de carnetul de elev cu poza, vizat pe anul scolar in curs.

Examenele pot fi accesate numai de catre cursantii CURSURI COPII PLOIESTI?

Nu, nu este necesar sa te pregatesti in cadrul centrului nostru pentru a putea participa la sesiunile de examinare pe care le organizam. Esti binevenit chiar daca nu locuiesti in judetul Prahova.

Unde se organizeaza aceste examene?

Examenele sunt organizate la sediul nostru situat in cladirea de birouri din Parcul Municpal Ploiesti Vest.

Cum ma pot inscrie?

Este foarte simplu! 

1. intri pe site-ul nostru la sectiunea EVENIMENTE ⇒ click AICI;

2. alegi examenul dorit;

3. in descrierea evenimentului, in partea de jos, dai click pe link-ul aflat in dreptul indemnului INSCRIE-TE AICI;

4. completezi cu atentie datele din formular (te rugam sa furnizezi datele corecte si o adresa de e-mail pe care o verifici frecvent);

5. vei primi prin e-mail confirmarea inscrierii si detaliile necesare pentru efectuarea platii;

6. DUPA EFECTUAREA PLATII locul tau este REZERVAT;

7. cu o saptamana inainte de sustinerea examenului urmeaza sa primeste de la echipa Eurolingva, partenerul nostru, prin e-mail, toate detaliile legate de organizare, astfel incat in ziua examenului sa fii bine informat si sa nu ai parte de surprize neplacute.

Cand se obtine certificatul?

Certificatul care atesta nivelul obtinut in urma examenului se primeste o data cu rezultatul in cazul examenelor paper-based, in aproximativ 2 luni. 

In cazul examenelor computer-based rezultatul se primeste online la doua saptamani de la sustinerea examenului, urmand ca certificatul sa poata fi ridicat dupa aproximativ 2 luni.

Cum intru in posesia certificatului obtinut?

Certificatele se ridica de la sediul nostru. Vei fi anuntat printr-un mesaj pe telefon cand si cum poti intra in posesia lui. Va fi necesara prezentarea unui act de identitate.

Care este nivelul de limba engleza pe care il testeaza fiecare examen in parte?

Conform CEFR (Common European Framework of Reference for Languages – Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile Straine), aceste testari evalueaza urmatoarele niveluri: Young Learners A1 – A2; KET – A2, PET – B1, FCE – B2, CAE – C1 si CPE – C2.

Cum sa interpretez rezultatul obtinut?

Ai sustinut un examen YOUNG LEARNERS (Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers)? Te invitam sa urmaresti acest filmulet pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre certificarea obtinuta. 

Daca ai sustinut un examen A2 Key, B1 Preliminary, B2 First, C1 Advanced sau C2 Proficiency acest filmulet te va ajuta sa afli toate detaliile despre certificatul tau.

Daca totusi ai neclaritati, in momentul ridicarii certificatului un consultant CURSURI COPII PLOIESTI iti va oferi toate detaliile de care ai nevoie.


Organizam anual 5 sesiuni de examinare Cambridge English Qualifications astfel incat sa poti alege perioada potrivita pentru tine fara a fi presat de termene limita.

Pentru a consulta programul sesiunilor de examen pe care le organizam te invitam sa accesezi sectiunea EVENIMENTE a site-ului. CLICK ⇒ AICI.

Pentru mai multe informatii despre sesiunile de examen pe care le organizam ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail hello@speakupschool.ro.

Toti candidatii inscrisi in cadrul sesiunilor de examen pe  care le organizam beneficiaza de:

 • simulari GRATUITE computer-based pentru examenele KET, PET, FCE, CAE.
 • primessc kit-ul Cambridge INFO (format electronic) - materiale info si de pregatire care ii vor ajuta sa aiba o viziune mai clara despre examenul pe care urmeaza sa-l sustina.

Examenele KET/ PET / FCE/ CAE/ CPE se pot sustine numai daca exista un numar de MINIM 4 CANDIDATI pentru un examen.

Comunicarea post inscriere se face exclusiv prin e-mail! Avem rugamintea sa ne furnizezi o adresa corecta, pe care o accesezi frecvent.

Certificatele se elibereaza dupa aproximativ 2 luni de la data sustinerii examenului. Daca pierdeti sau distrugeti acest certificat puteti face o cerere de eliberare a unei Confirmari Oficiale de Rezultat, pentru care se percepe o taxa. 

Pentru mai multe informatii despre sesiunile de examen pe care le organizam ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail hello@speakupschool.ro.