Curs de limba franceza -
Le français c’est facile!
Data: 10.09.2018 - 14.06.2019

”Bonjours, mes amis! Le français c’est facile!”

Franceza este o limba rafinata, melodioasa, cu o pronuntie deosebita. Pe cat de interesanta este limba in sine, cu toate provocarile… lexico-gramaticale, pe  atat de captivanta este cultura si civilizatia poporului francez.


Franceza este eleganta limba internationala a artelor vizuale si a arhitecturii, a dansului si a modei, a gastronomiei. Este limba vorbita de circa 300 de milioane de oameni din intreaga lume. Cu timpul, daca iti doresti cu adevarat, si tu te vei numara printre eternii indragostiti de-aceasta limba sublima denumita, nu intamplator, limba iubirii!


A invata limba franceza - in conditiile in care limba engleza este ”la putere” - ramane o provocare si o dorinta pe care cursantii care ne trec pragul o imbratiseaza cu mare placere.

Scopul principal al cursurilor de limba franceza este ca participantii sa isi insuseasca vocabularul uzual al limbii franceze, sa se familiarizeze cu comunicarea in aceasta limba, sa empatizeze cu istoria, cultura si civilizatia francezilor. Copiii vor dobandi toate acestea prin metode atractive, jocuri variate, exercitii de ascultare, pronuntie, recunoastere, prin muzica, filme, documentare, benzi desenate, prin imagini si lecturi specifice culturii franceze.  

Increderea in propria persoana incepe inca de la o varsta frageda. De ce nu am lucra la dobandirea si consolidarea increderii chiar de acum?

 
Copiii isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, conversatie si relationare care, pe viitor, ii vor ajuta nu doar sa aprofundeze notiunile de limba, cultura si civilizatie, ci si sa se descurce intr-un context real (de exemplu, o vizita in Franta).


De retinut: metodele de invatare sunt adaptate la varsta cursantilor.


Cursul de limba franceza ii ajuta pe copiii sa isi formeze sau sa isi perfectioneze capacitatea de comunicare in limba franceza, dezvoltand competente de intelegere, scriere si vorbire.


 

 

StructuraProgramul se desfasoara pe durata intregului an scolar, o sedinta pe saptamana.

Grupele sunt formate din minimum 6 si maximum 8 participanti.

InvestitieInvestitia pentru cursul de limba franceza este de 64 lei/2 ore.

Important!Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.
Pentru detalii legate de program, costuri si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

 

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus