Curs de limba franceza - Le français c’est facile!
Data: 07.09.2020 - 11.06.2021

Franceza este o limba rafinata, melodioasa, cu o pronuntie deosebita. Pe cat de interesanta este limba in sine, cu toate provocarile… lexico-gramaticale, pe  atat de captivanta este cultura si civilizatia poporului francez.

Franceza este eleganta limba internationala a artelor vizuale si a arhitecturii, a dansului si a modei, a gastronomiei. Este limba vorbita de circa 300 de milioane de oameni din intreaga lume. Cu timpul, daca iti doresti cu adevarat, si tu te vei numara printre eternii indragostiti de-aceasta limba sublima denumita, nu intamplator, limba iubirii!

A invata limba franceza - in conditiile in care limba engleza este ”la putere” - ramane o provocare si o dorinta pe care cursantii care ne trec pragul o imbratiseaza cu mare placere.

Scopul principal al cursurilor de limba franceza este ca participantii sa isi insuseasca vocabularul uzual al limbii franceze, sa se familiarizeze cu comunicarea in aceasta limba, sa empatizeze cu istoria, cultura si civilizatia franceza.


Copiii vor dobandi toate acestea prin metode atractive, jocuri variate, exercitii de ascultare, pronuntie, recunoastere, prin muzica, filme, documentare, benzi desenate, prin imagini si lecturi specifice culturii franceze.  

Increderea in propria persoana incepe inca de la o varsta frageda. De ce nu am lucra la dobandirea si consolidarea increderii chiar de acum?

Copiii isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, conversatie si relationare care, pe viitor, ii vor ajuta nu doar sa aprofundeze notiunile de limba, cultura si civilizatie, ci si sa se descurce intr-un context real (de exemplu, o vizita in Franta).


Cursul se desfasoara pe durata unui an scolar cu un program de o ora si 40 de minute pe saptamana. 

Pentru a putea fi plasat intr-o grupa si a primi orarul, cursantul va trece initial print-un test de plasare pe nivel.


Investitia implica plata unui abonament lunar cu o valoare de 225 lei. Valoarea acestuia este fixa si nu se modifica in functie de numarul de sedinte dintr-o luna (zilele libere oficial sau lunile cu vacante). 

INSCRIEREA se face prin completarea formularului aflat in josul acestei pagini.

Pentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita