Curs de limba germana -
Ich liebe Deutsch!
Data: 05.10.2019 - 06.06.2020

Ora: 10:00 - 12:00

Sprechen sie deutsch? Nu? Nicio problema! Iti oferim ocazia sa incepi sa inveti limba germana chiar din aceasta vara. Fie ca esti un prichindel dornic sa invete o noua limba straina – alta decat engleza sau franceza – fie ca esti un adolescent care vrea sa-si perfectioneze cunostintele de germana, suntem gata sa te ajutam.

Cunoasterea unei noi limbi straine nu este doar o provocare, ci si materializarea unor perspective nemarginite. 

Indiferent de categoriile de varsta, orele de germana se axeaza pe o buna comunicare intre cursant si profesor alaturi de jocuri si activitati interactive. Fiecare minut este intens valorificat iar copiii sunt implicati in diverse activitati care au drept scop familiarizarea cu vocabularul si gramatica limbii germane. Dezvoltarea abilitatilor este construita si prin lectura, fise de lucru, carduri cu imagini, etc. 

Se spune ca germana este o limba greoaie insa noi contrazicem acest mit si-ti aratam ca a invata germana poate deveni o reala placere pe care copiii o vor astepta cu nerabdare. Invatata prin joc si activitati menite sa stimuleze creativitatea, germana se va transforma cat ai zice “eins, zwei, drei” intr-o prietena de nadejde si, mai ales, de viitor.

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 0725 128 120 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro 

 

Profesor de limba germana
Alexandru Vica