__

Curs de limba germana -
Ich liebe Deutsch!
Data: 01.09.2022 - 16.06.2023

Sprechen sie deutsch? Nu? Nicio problema! Iti oferim ocazia sa incepi sa inveti limba germana chiar din aceasta vara. Fie ca esti un prichindel dornic sa invete o noua limba straina – alta decat engleza sau franceza – fie ca esti un adolescent care vrea sa-si perfectioneze cunostintele de germana, suntem gata sa te ajutam.

Cunoasterea unei noi limbi straine nu este doar o provocare, ci si materializarea unor perspective nemarginite. 

Indiferent de categoriile de varsta, orele de germana se axeaza pe o buna comunicare intre cursant si profesor alaturi de jocuri si activitati interactive. Fiecare minut este intens valorificat iar copiii sunt implicati in diverse activitati care au drept scop familiarizarea cu vocabularul si gramatica limbii germane. Dezvoltarea abilitatilor este construita si prin lectura, fise de lucru, carduri cu imagini, etc. 

Se spune ca germana este o limba greoaie insa noi contrazicem acest mit si-ti aratam ca a invata germana poate deveni o reala placere pe care copiii o vor astepta cu nerabdare. Invatata prin joc si activitati menite sa stimuleze creativitatea, germana se va transforma cat ai zice “eins, zwei, drei” intr-o prietena de nadejde si, mai ales, de viitor.


comunicare exclusiv in limba germana

 grupe de maximum 7 cursanti

 feedback personalizat

orar flexibil: avem module disponibile atat in timpul saptamanii cat si in weekend


Echipa noastra crede in diversitate si autenticitate!
Edituri precum: Klett, ELI si Hueber se intrec in a oferi materiale coerente si accesibile copiilor de toate varstele si pentru orice nivel de cunoastere a limbii germane.


Mie mi-a placut la cursurile de germana ca am învățat multe lucruri noi si stiu mai mult cu fiecare curs pe care îl fac. Domnul de germana a fost foarte dragut cu fiecare copil si are multa rabdare si ne-a invatat foarte bine dupa parerea mea. Orele au fost distractive, interesante si interactive. Deabia astept sa incep din nou in septembrie. Maria, 12 ani

Pentru mine cursurile de germana sunt frumoase si amuzante in acelasi timp deoarece profesorul este bazat nu numai pe a invata cu copii la maxima greutate, ci si sa se distreze impreuna. Mie personal nu-mi place limba germana, dar la Cursuri Copii Ploiesti este mult mai atractiv pentru copii. Sara, 10 ani


Cursul se desfasoara pe durata unui an scolar cu un program de o ora si 40 de minute pe saptamana. 

Pentru a putea fi plasat intr-o grupa si a primi orarul, cursantul va trece initial print-un test de plasare pe nivel.


Investitia implica plata unui abonament lunar cu o valoare de 390 lei. Valoarea acestuia este fixa si nu se modifica in functie de numarul de sedinte dintr-o luna (zilele libere oficial sau lunile cu vacante). 

INSCRIEREA se face prin completarea formularului aflat in josul acestei pagini.

Pentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail:  hello@speakupschool.ro.