__

Curs de limba italiana - Giochiamo in italiano
Data: 06.09.2021 - 17.06.2022

Avantajul invatarii limbii italiene inca din perioada copilariei este dat si de asemanarea acesteia cu limba romana, ambele fiind, prin excelenta, limbi romanice. Cunoasterea unei noi limbi straine ofera oportunitati in ceea ce priveste traiectoria profesionala a cursantului: inscrierea la o scoala/ liceu/ facultate cu predare in limba italiana, participarea la schimburi de experienta interculturale si, pe viitor, obtinerea facila a unui loc de munca intr-o firma unde se vorbeste limba italiana sau chiar in Italia. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca frumusetile fascinantei Italii sunt mult mai lejer observate si asimilate atunci cand ii cunosti limba.


De retinut: metodele de invatare sunt adaptate la varsta cursantilor. O invatare mixta care consta atat in explicatii cat si in jocuri care ii ajuta pe copii sa se obisnuiasca cu noile sunete ale unei limbi atat de melodioase cum este italiana. 

Cursul de limba italiana ii ajuta pe copiii sa isi formeze sau sa isi perfectioneze capacitatea de comunicare in limba italiana, dezvoltand competente de intelegere, scriere si vorbire.


Cursul se desfasoara pe durata unui an scolar cu un program de o ora si 40 de minute pe saptamana. 

Pentru a putea fi plasat intr-o grupa si a primi orarul, cursantul va trece initial print-un test de plasare pe nivel.


Investitia implica plata unui abonament lunar cu o valoare de 255 lei. Valoarea acestuia este fixa si nu se modifica in functie de numarul de sedinte dintr-o luna (zilele libere oficial sau lunile cu vacante). 

INSCRIEREA se face prin completarea formularului aflat in josul acestei pagini.

Pentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail:  hello@speakupschool.ro.

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita