Curs de limba italiana - Giochiamo in italiano
Data: 18.11.2018 - 16.06.2019

 


De retinut: metodele de invatare sunt adaptate la varsta cursantilor. O invatare mixta care consta atat in explicatii cat si in jocuri care ii ajuta pe copii sa se obisnuiasca cu noile sunete ale unei limbi atat de melodioase cum este italiana. 

Cursul de limba italiana ii ajuta pe copiii sa isi formeze sau sa isi perfectioneze capacitatea de comunicare in limba franceza, dezvoltand competente de intelegere, scriere si vorbire.

 

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Pentru mai multe detalii despre structura cursului, metoda de predare, materiale folosite, investitie si ce include aceasta te invitam sa o contactezi pe Alexandra la 0725 128 120 sau sa ii scrii un e-mail pe adresa office@cursuricopiiploiesti.ro.

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita
Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus