cursuri limba rusa

Acasa // cursuri limba rusa

Curs Limba Rusa

Data: 01.09.2022 - 16.06.2023

Invatarea limbii ruse la o varsta frageda ii poate ajuta pe copii sa inteleaga cum sa se raporteze mai bine la tot ceea ce se peterece in jurul lor. Chiar si cunoasterea catorva expresii cheie, cuvinte si contextul lor pot deschide usa spre intelegerea fundamentelor tuturor limbajelor.

Poate insemna, de asemenea, sa afle mai multe despre Rusia insasi, imbogatindu-si astfel cultura generala si creand o baza pentru invatarea ulterioara. Instruirea intr-o limba straina necesita dezvoltarea abilitatilor de gandire critica legate de comunicare. Copiilor care invata o a doua limba le este mult mai usor sa invete a treia, a patra sau chiar a cincea limba, chiar daca se afla in familii de limbi complet diferite. Crearea unei baze stabile de sprijin pentru invatarea limbilor straine la o varsta frageda poate deschide usa catre educatia continua.

Cunoasterea unei a doua limbi reprezinta un avantaj pentru admiterea in cadrul unui colegiu sau a unei universitati si poate deschide usile multor oportunitati educationale, cum ar fi programele de invatamant din afara tarii. Studentii din multe tari diferite invata engleza ca a doua limba din acest motiv, iar rusa nu este cu siguranta o exceptie si, ca limba vorbita de peste 140 de milioane de rusi nativi, poate avea cu siguranta beneficii in cazul in care copilul dumneavoastra va alege vreodata sa urmeze o cariera intr-o regiune vorbitoare de limba rusa.

La fel ca in cazul invatarii oricarei limbi la o vârsta frageda, un curs de limba rusa poate ajuta, de asemenea, la depasirea provocarilor pe care le pot avea copiii, cum ar fi diferentele de limba, informale si formale adecvate si particularitatile alfabetului chirilic care nu exista in alfabetul latin cu care majoritatea sunt familiarizati.