__

Curs Limba Rusa
Data: 06.09.2021 - 13.06.2022

Ora: 10:00 - 12:00

Invatarea limbii ruse la o varsta frageda ii poate ajuta pe copii sa inteleaga cum sa se raporteze mai bine la tot ceea ce se peterece in jurul lor. Chiar si cunoasterea catorva expresii cheie, cuvinte si contextul lor pot deschide usa spre intelegerea fundamentelor tuturor limbajelor.

Poate insemna, de asemenea, sa afle mai multe despre Rusia insasi, imbogatindu-si astfel cultura generala si creand o baza pentru invatarea ulterioara. Instruirea intr-o limba straina necesita dezvoltarea abilitatilor de gandire critica legate de comunicare. Copiilor care invata o a doua limba le este mult mai usor sa invete a treia, a patra sau chiar a cincea limba, chiar daca se afla in familii de limbi complet diferite. Crearea unei baze stabile de sprijin pentru invatarea limbilor straine la o varsta frageda poate deschide usa catre educatia continua.

Cunoasterea unei a doua limbi reprezinta un avantaj pentru admiterea in cadrul unui colegiu sau a unei universitati si poate deschide usile multor oportunitati educationale, cum ar fi programele de invatamant din afara tarii. Studentii din multe tari diferite invata engleza ca a doua limba din acest motiv, iar rusa nu este cu siguranta o exceptie si, ca limba vorbita de peste 140 de milioane de rusi nativi, poate avea cu siguranta beneficii in cazul in care copilul dumneavoastra va alege vreodata sa urmeze o cariera intr-o regiune vorbitoare de limba rusa.

La fel ca in cazul invatarii oricarei limbi la o vârsta frageda, un curs de limba rusa poate ajuta, de asemenea, la depasirea provocarilor pe care le pot avea copiii, cum ar fi diferentele de limba, informale si formale adecvate si particularitatile alfabetului chirilic care nu exista in alfabetul latin cu care majoritatea sunt familiarizati.

Cursul este organizat fie pentru grupuri mici, fie individual. Durata cursului și programul sunt variabile și depind de nevoile și obiectivele elevului.

Lectiile sunt adaptate varstei copiilor și includ o mulțime de jocuri și activitati educaționale creative, in afara de exercitii de gramatica, ascultare, vorbire și scriere. Metoda de predare folosita este cea eclectica si conecteaza experientele autentice din viata cotidiana  cu procesul de asimilare pe termen lung a limbii straine predate.

Va oferim un program lingvistic personalizat pentru copii cu varsta cuprinsă între 4 și 18 ani. Indiferent daca doriti sa incepeti studiul unei a doua limbi straine, sa imbunatatiti nivelul cunostințelor actuale de limba rusa sau aveti nevoie de o pregătire dintr-o anumita perspectiva cursul nostru ii ajuta pe cei mici sa-si atinga obiectivele.

Investitia implica plata unui abonament lunar cu o valoare de 360 lei. Valoarea acestuia este fixa si nu se modifica in functie de numarul de sedinte dintr-o luna (zilele libere oficial sau lunile cu vacante). 

INSCRIEREA se face prin completarea formularului aflat in josul acestei pagini.

Pentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail:  hello@speakupschool.ro.

Trainer de limba rusa
Vasile Chirosca