__

tabere

Acasa // tabere

Tabara ARIELO - Tabara Prieteniei (program de dezvoltare personala si limba engleza), editia 2023

Vino cu noi in Tabara ARIELO - Tabara Prieteniei, sa vezi si sa simti cum este cu adevarat cel mai cu folos timp liber!

Ce urmeaza dupa noua luni de scoala? O multime de lucruri care au ca numitor comun timpul liber, normal! Timp liber pentru distractie, timp liber pentru joaca impreuna cu prietenii, timp liber pentru iesirile in natura – ca doar este vara si totul in jur e plin de viata si culoare. 

AVENTURA URBANA – TABARA SpeakUP SCHOOL, editia aprilie 2022

Asteptam cu nerabdare vacanta de primavara! Adulti si copii deopotriva ne dorim un pic de timp liber, timp pentru a ne incarca bateriile, timp de calitate petrecut in compania celor dragi, momente unice traite si savurate impreuna. 

Relaxarea nu se obtine doar stand acasa in fata televizorului sau cu tableta in brate. O solutie creativa poate fi un curs de dezvoltare personala sau un program de limba straina mai concentrat. Pentru pustiul sau pustoaica ta, avem noi o solutie: cursurile si atelierele din cadrul taberei AVENTURA URBANA  - locul unde distractia si cunoasterea capata noi intelesuri.

AVENTURA URBANA – TABARA DE VARA Speak UP SCHOOL, editia 2022

Ce definitie mai buna decat “cel mai asteptat moment din an” ar putea fi data vacantei de vara? Copiii sunt cei care o invoca cel mai des. Ce-i provoaca sa faca asta? Temele zilnice, pregatirile si activitatile suplimentare de peste zi plus prea putinul timp liber petrecut facand doar ceea ce le face placere sunt cateva dintre motivele care transforma vacanta de vara in cel mai dorit si asteptat moment din an. 

⇒ Cand vrei mai mult decat o simpla vacanta,

⇒ Cand vrei sa te joci intr-o atmosfera prietenoasa si sa faci miscare in fiecare zi, in natura,

⇒ Cand vrei sa iei parte la ateliere creative inedite in limba engleza,

atunci inseamna ca iti doresti sa fii parte din Aventura Urbana

Tabara ARIELO - Tabara PRIETENIEI - editia 2019 / sat Pestera

Tabara PRIETENIEI sau sase zile care iti raman pe veci in suflet

La fel de bine i-am fi putut spune “Fabrica de amintiri” sau “Zile si nopti de poveste”. Am numit-o “Tabara prieteniei” pentru ca noi credem in acest sentiment. In jurul prieteniei s-au creat legaturi unice si emotionante, s-au scris si s-au rostit povesti captivante, s-au aflat si invatat lucruri noi si interesante. Chiar daca cele sase zile de tabara au trecut, momentele petrecute impreuna ne vor ramane mereu in suflet.

Tabara Cursuri Copii Ploiesti / Dezvoltare Personala si Limba Engleza - editia 2018 / Bran - Pensiunea din Livada

Tabara noastra s-a facut maricica, a implinit 7 ani. Am vrut sa o serbam cum se cuvine, iar pentru asta am avut nevoie de compania celor mai buni prieteni. I-am gasit si am plecat in aventura verii, in minunata locatie Pensiunea din Livada/Bran! Pentru ei am planuit cateva zile de neuitat in care au avut posibilitatea sa lege noi prietenii, sa se relaxeze in natura, sa-si exerseze abilitatile de cercetasi, sa participe la felurite activitati in urma carora si-au imbogatit cultura generala, si-au descopere propriile valori si au invatat cum sa fie mai responsabili.

 

Tabara Cursuri Copii Ploiesti / Dezvoltare Personala si Limba Engleza - editia 2017 / Bran - Pensiunea din Livada

In perioada 16 - 21 iulie 2017 am fost la Bran, la Pensiunea din Livada, si ne-a placut foarte mult. Am promis sa ne reintoarcem in acest loc de basm, unde minunatiile naturii s-au imbinat perfect cu activitatile pe care le-am desfasurat.

*** 

Ne-am obisnuit sa traim pe repede inainte. Asa sunt acum timpurile: iuti, vijelioase, aglomerate. Si nu sunt asa doar pentru noi, ci si pentru copiii nostri. Multi dintre ei se simt coplesiti de informatiile care vin peste ei ca un tavalug, de numarul de ore alocat temelor si studiului individual. Unii merg si la cursuri optionale. Toate acestea sunt necesare dar, în timp, programul celor mici devine extrem de incarcat si greu de gestionat.

Tabara Cursuri Copii Ploiesti / Dezvoltare Personala si Limba Engleza - editia 2016 / Satul Prunilor

Editia din anul 2016 a Taberei Cursuri Copii Ploiesti ne-a gasit privind inspre Dealul Frumos, tocmai din superba locatie Satul Prunilor, Pietrosita/Dambovita. Ca de fiecare data, am ales pentru copiii nostri un loc de basm, un loc pitoresc, in care, pret de sase zile, am descoperi frumusetea locurilor, bogatia activitatilor pregatite, ne-am redescoperit pe noi insine, ghidati, asa cum se cuvine, de trainerii potriviti. Cum a fost? De vis! 

 

Tabara de Dezvoltare Personala si Limba Engleza - editia 2015 / Satul Prunilor

Editia din anul 2015 a Taberei Cursuri Copii Ploiesti ne-a gasit privind inspre Dealul Frumos, tocmai din superba locatie Satul Prunilor, Pietrosita/Dambovita. Ca de fiecare data, am ales pentru copiii nostri un loc de basm, un loc pitoresc, in care, pret de sase zile, am descoperi frumusetea locurilor, bogatia activitatilor pregatite, ne-am redescoperit pe noi insine, ghidati, asa cum se cuvine, de trainerii potriviti. Cum a fost? De vis! 

Tabara de Dezvoltare Personala pentru copii - editia 2014 / Bușteni - Gura Diham

Tabara de Dezvoltare Personala pentru Copii este parte integranta a unui proiect ce are ca scop principal dezvoltarea abilitatilor de comunicare, relationare, vorbit in public, creativitate, educatie financiara, dezvoltarea stimei si a increderii in sine. Suntem incantati ca faceti parte dintr-un program antrenant, conceput special pentru copii, de catre o echipa de traineri tineri, responsabili si pasionati de ceea ce fac.

Tabara de Dezvoltare Personala pentru copii - editia 2013 / Cheia

Centrul de Dezvoltare Personala si Profesionala SUCCES PERSONAL, prin proiectul CURSURI COPII PLOIESTI, a avut placerea de a-i invita pe cei mici, in perioada 14 – 19 Iulie, la un program antrenant, ce i-a provocat sa-si depaseasca limitele intr-un mod distractiv! Tabara CURSURI COPII PLOIESTI (editia 2013/Cheia) inseamna colectivitate si ofera cadrul in care copiii invata sa-i accepte si sa-i ajute pe cei din jur. Este locul portivit in care copiii isi pot dezvolta abilitatile de socializare, cele emotionale, fizice si cognitive, in afara spatiului oferit de familie – pasi foarte importanti, ce trebuiesc insusiti inca din copilarie.

 

EducAtitude - Tabara de Dezvoltare Personala pentru Copii - ediția 2012 / Pensiunea Gențiana (Cheia - Bradet)

“Limpede nu vezi decât cu inima. Miezul lucrurilor nu poate fi văzut cu ochii” (”Micul Print” – Antoine de Saint Exupery)

Ti-ai dorit pentru copilul tau ceva iesit din comun, ai vrut sa aiba o vacanta despre care sa povesteasca mult timp si ai ales tabara noastra de dezvoltare personala, unde cel mic s-a jucat si a invatat, in acelasi timp, sa comunice, sa isi stabileasca obiective, sa isi gestioneze eficient timpul, sa vorbeasca in public. Iti multumim ca ne-ai ales pe noi sa ii fim ghizi, sa ii fim alaturi!