__

Atelier cu zane din lana impaslita

Data: 19.12.2020
Ora: 10:30 - 12:00

Sarbatorim anotimpul cadourilor prin activitati creative!

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi in cadrul unui atelier in care, alaturi de copilul dumneavoastra, veti deprinde mestesugul crearii zanelor din lana impaslita.

Atmosfera calda si primitoare, nori pufosi din lana si un trainer extrem de pasionat sunt ingredientele cu ajutorul carora veti crea fapturi magice ideale pentru un cadou inedit sau ca decoratiune pentru bradutul de Craciun.

PENTRU CINE?

Este un atelier de echipa si se adreseaza parintilor si copiilor cu varsta minima de 6 ani.

CAND?

Sambata, 19 decembrie, in intervalul 10:30 - 12:00

CU CINE?

Atelierul este organizat si sustinut in parteneriat cu Crina Manolescu, creator si trainer Oaia Primordiala.

INVESTITIE

60 lei⇒ se asigura 1 kit de lucru, doar pentru copil (parintele este ajutorul copilului)
120 lei (la care se aplica o reducere de 10%) ⇒ se asigura 2 kituri de lucru (parinte  si copil)
120 lei (la care se aplica o reducere de 10%) ⇒ se asigura 2 kituri de lucru (daca vin 2 frati, iar parintele este ajutorul lor).

UNDE?

Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B)

INSCRIERE

Pentru inscriere va invitam sa ne sunati la numarul de telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .

IMPORTANT!

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va asteptam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .