__

Atelier de creatie - Flori pentru mama

Data: 04.03.2022
Ora: 18:00 - 20:00

Intampinam impreuna primavara si sarbatorim ziua de 8 Martie printr-un atelier inedit coordonat de catre Georgiana Georgescu.

Inscrie-l la un atelier de creatie, de la care va pleca cu siguranta incantat si cu dorinta de a reveni.

Atelierul se adreseaza copiilor care doresc sa invete ceva nou, sa realizeze un cadou deosebit pentru mamici si sa socializeze.

Faptul ca atelierul se desfasoara in grupuri ii ajuta pe cei mici sa lege prietenii, reprezentand o activitate creativa si in egala masura, distractiva, de implicare sufleteasca, ce stimuleaza imaginatia si imbunatateste indemanarea copiilor.

Atelierul este bazat exclusiv pe activitati practice, interrelationare si interactivitate, discutii libere despre cromatica, asociere de elemente, arta si relatia cu grupul.

Atelierul se va desfasura vineri, 4 martie, in intervalul 18:00 - 20:00, la sediul Speak UP SCHOOL din Parc Municipal Ploiesti Vest - Str. Marasesti Nr. 285B.

Locuri disponibile: 15

Activitatea se adreseaza copiilor cu varsta de minim 8 ani.

Participarea implica o investitie de 100 lei/ participant.

Primele 10 inscrieri beneficiaza de o reducere de 10%.

Va puteti inscrie prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate si achitarea taxei de participare pana pe 3 martie.

Noi va punem la dispozitie materialele si tainele acestei indeletniciri, pe voi va asteptam cu sete de creatie, cu inspiratie si buna dispozitie. Rezultatul va fi unic, de fiecare data!

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 10 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro.