__

Atelier de globulete cu lana impaslita

Data: 18.12.2020
Ora: 17:00 - 18:30

Sarbatorim anotimpul cadourilor prin activitati creative!

Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi in cadrul unui atelier unde cei mici vor deprinde mestesugul crearii globuletelor din lana impaslita.

Fie ca va doriti ca ei sa creeze o podoaba ce va reprezenta o amintire speciala peste ani sau vreti sa-i implicati in oferirea unui cadou inedit pentru o persoana draga, noi va garantam o atmosfera calda si prietenoasa in care vor putea sa-si dea frau liber creativitatii.

PENTRU CINE?

Programul se adreseaza copiilor cu varsta minima de 5 ani

CAND?

Vineri, 18 decembrie, in intervalul 17:00 - 18:30

CU CINE?

Atelierul este organizat si sustinut in parteneriat cu Crina Manolescu, creator si trainer Oaia Primordiala.

CAT COSTA?

50 lei/ participant (kitul de lucru este asigurat in acest pret). 
Se acorda o reducere de 10% fratilor care participa la acest atelier.

UNDE?

Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B)

INSCRIERE

Pentru inscriere va invitam sa ne sunati la numarul de telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .

IMPORTANT!

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va asteptam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .