__

Atelier de incondeiat oua

Data: 26.04.2021
Ora: 17:00 - 19:00

Obicei stravechi in traditia romaneasca, incondeierea oualor reprezinta o marturie a datinilor, credintelor si obiceiurilor pascale.

Alaturi de Crina Manolescu va invitam cu drag la un atelier de incondeiat oua dupa metoda traditionala, cea a scrierii cu ceara.

Vom invata sa golim oua de continut, sa le curatam, sa alegem modele, (cu precadere din zona Prahovei), sa le incondeiem si sa le vopsim. Intai ne vom documenta cu ajutorul unui filmulet, apoi Crina va va invata mestesugul in sine.

Ne vom relaxa, vom socializa si vom fi creativi!

Credit foto: Oaia Primordiala

PENTRU CINE?

Atelierul se adreseaza tuturor celor cu varsta de minim 5 ani.

Recomandam insotirea de catre un adult a copiilor cu varsta mai mica de 8 ani.

CAND?

Luni, 26 aprilie, in intervalul 17:00 - 19:00.

CU CINE?

Atelierul este organizat si sustinut in parteneriat cu Crina Manolescu, creator si trainer Oaia Primordiala.

INVESTITIE

Participarea presupune achitarea unei taxe de 50 lei/ persoana.

UNDE?

Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B)

INSCRIERE

Pentru inscriere va invitam sa ne sunati la numarul de telefon 0736 997 294 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .

IMPORTANT!

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 5 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va asteptam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .