Autocunoastere – Motivare – Relationare

Data: 08.01.2019
Ora: 17:30 - 19:30

De ce dezvoltare personala? Si de ce un curs de dezvoltare personala pentru copii?

Sintagma „dezvoltare personala” a devenit atat de folosita incat atunci cand o descoperim intr-un titlu sau in cadrul vreunui articol o percepem ca fiind deja un cliseu. In realitate, desi se pare ca ne-am plictisit de ea, nu putem sa nu-i recunoastem meritele si sa ne folosim de beneficiile ei ori de cate ori ni se ofera ocazia.

 Este cu adevarat importanta dezvoltarea personala? Bineinteles! E cazul ca si copilul sa aiba acces la resurse utile care sa-i permita sa creasca emotional? Da, da, da! Este minunat ca el sa aiba ocazia sa se descopere, sa afle lucruri despre el insusi, sa-si raspunda la intrebarea „Cine sunt?”, sa invete cum sa se exprime mai bine, cum sa-i descopere si pe ceilalti, cum sa relationeze eficient, dar si de ce si cum sa-si stabileasca obiectivele. Altfel spus, da, copilul are nevoie de dezvoltare personala, atat de cea oferita in interiorul familiei, cat si de cea primita la scoala sau prin intermediul cursului „Autocunoastere – Motivare – Relationare”.

5 MOTIVE ca sa alegi pentru copilul tau cursul nostru de dezvoltare personala, „Autocunoastere – Motivare – Relationare”:

  1. Folosim metode alternative de invatare, nonformale, informale si experimentale.
  2. Ne imprietenim cu emotiile si sentimentele, prin jocuri si povesti. Pe unele le vom creea chiar noi, la curs!
  3. Relaţia care se stabileste intre participanti este una de colaborare, nu de competitie.
  4. Structura cursului nostru  vine sa completeze programele scolare si sa adauge abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional.
  5. Ne adresam copiilor interesati de dezvoltarea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, comportamentului si limbajului potrivit varstei lor.

 

10 BENEFICII majore de care se bucura copiii care vin la cursul de dezvoltare personala, „Autocunoastere – Motivare – Relationare”

1. Dobandirea de noi deprinderi.

2. Dobandirea unor „instrumente” de lucru sau, altfel spus, cheia catre cunoasterea de sine.

3. Dezvoltarea capacitatii de autocontrol, concentrare, automotivare.

4. Dezvoltarea increderii in sine prin descoperirea resurselor personale.

5. Vor invata despre cum sa aiba o atitudine de învingător, dar şi cum sa accepte o înfrângere.

6. Contruirea stimei de sine, încrederii şi perseverenţei.

7. Vor invata despre cum sa ia decizii într-un timp scurt, despre cum sa isi dezvolte disponibilitatea de a invata de la altii, cum sa deblocheze si sa depaseasca propriile limitari, cum sa identifice motivaţiile personale, dar şi dificultăţile, cum sa se centreze pe solutii si sa gaseasca alternative.

8. Exersarea empatiei cu scopul de a deveni mai deschisi catre ceilalti.

9. Activarea resurselor creative.

10. Comunicarea eficienta si buna relationare cu cei din jur.

 

CUI se adreseaza „Autocunoastere – Motivare – Relationare”

Cursul de dezvoltare personala este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 – 10 ani, respectiv 11 – 14 ani, interesati de dezvoltarea abilitatilor de a comunica,  deprinderea atitudinii, comportamentului si limbajului potrivit varstei lor.

Scopul acestor cursuri este totodata si imbogatirea portofoliului educational al copiior prin activitati educative extrascolare si ocuparea intr-un mod cat mai util a timpului liber al copiilor.

Alege cursul nostru si ii oferi copilului tau:

  • sansa sa descopere lucruri noi despre propria persoana, despre capacitatile si sentimentele sale;
  • posibilitatea de a se relaxa, relationa, învăţa împreună cu trainerii nostri;
  • instrumente reale cu care işi poate clădi succesul in viata;
  • un mediu securizant în care câstigă noi prieteni şi foarte multă bună dispoziţie.

METODE DE LUCRU UTILIZATE

Sesiuni de instruire pe tematica de mai sus prin metode alternative, multe jocuri si exercitii practice, jocuri de rol, teste si discutii, prezentari si filmulete motivationale, toate acestea realizate cu multa interactivitate. Se acorda accesul la bibliografie si materiale suport.

DETALII PROGRAM:

Trainer: Mihaela Istrate;

Structura: 5 sesiuni (2 ore fiecare);

Grupa de varsta: 7 – 10 ani;

Program: cursul se va desfasura in zilele de 28 septembrie, 5 - 12 - 19 - 26 octombrie in intervalul orar 17:30 – 19:30.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant;

Pentru detalii legate de program, costuri si rezervari va rugam sa ne contactati  la: office@cursuricopiiploiesti.ro sau 0736 997 294.

 

Trainer cursuri dezvoltare personala
Mihaela Istrate

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus