__

Evenimente

Acasa // christmas maze

CHRISTMAS MAZE

Data: 14.12.2019
Ora: 10:00 - 11:30

Christmas Maze –  este un eveniment destinat cursantilor Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti.

Iti este cunoscut acel sentiment confuz de neputinta, cand mergi sa cauti cadouri de Craciun pentru cei dragi si nu stii ce sa alegi? Cand toate decoratiunile si ornamentele par la fel, multiplicate, lipsite de originalitate, saracite de acel ceva care ar trebui sa te faca sa exclami: “Asta e perfect! E fix ce cautam!”? Nu esti singura/ul. Ca si tine, si noi cautam, atunci cand vine vorba de cadouri (si nu numai!) originalitatea, elementul WoW. Bine ai venit in clubul iubitorilor de cadouri originale, mesterite cu propriile manute. Bine ai venit la “Christmas Maze” – un eveniment marca Cursuri Copii Ploiesti, unde esti invitat sa creezi, alaturi de noi, cadoul perfect pentru o persoana draga tie.

 

 

Pentru ca ne esti drag si ne dorim sa mesterim ceva deosebit impreuna cu tine, te asteptam sambata, 14 decembrie, intre orele 10:00 – 11:30 la “Christmas Maze”. Timp de o ora si jumatate vom deveni spiridusii de nadejde ai mosului: vom confectiona decoratiuni unicat si vom decora turta dulce.

 


“Christmas Maze” este cadoul nostru pentru tine, cursantul Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti. Este este un timp creativ petrecut cu folos, este startul vesel si copilaresc inspre cea mai asteptata sarbatoare din an: Craciunul!

Participarea implica o donatie recomandata de 10 lei. Donatia dvs. va merge catre familia Ghita, o familie greu incercata ce are nevoie de sprijinul nostru. In schimbul acestei donatii veti primi o felicitare confectionata de cursantii nostri.

 

 

Scurta recapitulare:

Cand ne intalnim sa mesterim?

Sambata, 14 decembrie, intre orele 10:00 – 11:30.

Unde?

Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti – Str. Marasesti, nr. 285 B (in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest)

Ce vom face?

Langa bradul frumos impodobit, alintati cu cele mai frumoase colinde, rasfatati cu turta dulce delicioasa, incurajati de cei mai inimosi traineri, mesterim cadouri unicat pentru cei dragi.

Christmas Maze  este un eveniment destinat cursantilor Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti.

Va rugam ca pana pe data de 13 decembrie (inclusiv) sa confirmati participarea la acest eveniment printr-un mesaj la numarul de telefon 0736 997 294 in care sa specificati numele copilului pentru care faceti rezervarea.

Va asteptam cu drag!

Trainer cursuri dezvoltare personala
Florentina Lungu