Christmas Maze – Santa`s Elves

Data: 15.12.2018
Ora: 10:00 - 11:30

Pentru ca ne esti drag si ne dorim sa mesterim ceva deosebit impreuna cu tine, te asteptam sambata, 15 decembrie, intre orele 10:00 – 11:30 la “Christmas Maze – Santa`s Elves”. Timp de o ora si jumatate vom deveni spiridusii de nadejde ai mosului: vom confectiona felicitari si decoratiuni unicat, vom crea mesaje creative in limbile romana, engleza, franceza, italiana si germana pe care le vom scrie caligrafic pe felicitarile realizate chiar de manutele noastre pricepute.

 

“Christmas Maze – Santa`s Elves” este cadoul nostru pentru tine, cursantul Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti. Este un eveniment gratuit, este un timp creativ petrecut cu folos, este startul vesel si copilaresc inspre cea mai asteptata sarbatoare din an: Craciunul!

 

Bineinteles, vor fi si alte surprize, printre care si o licitatie care are drept scop strangerea de fonduri pentru a-l ajuta pe micutul Victor sa treaca cu bine peste autotransplantul de celule stem, o interventie care ii va reda speranta unei copilarii mai fericite, din care autismul sa nu faca parte sau, cel putin, simptomatologia sa se diminueze.

 

Scurta recapitulare:

 

Cand ne intalnim sa mesterim?

 

Sambata, 15 decembrie, intre orele 10:00 – 11:30.

 

Unde?

 

Centrul Educational Cursuri Copii Ploiesti – str, Marasesti, nr. 285 B (in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest)

 

Ce vom face?

 

Langa bradul frumos impodobit, alintati cu cele mai frumoase colinde, rasfatati cu turta dulce delicioasa, incurajati de cei mai inimosi traineri, mesterim cadouri unicat pentru cei dragi.

 

Christmas Maze – Santa`s Elves este un eveniment gratuit, destinat cursantilor Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti.

 

Va rugam ca pana pe data de 10 decembrie (inclusiv) sa confirmati participarea la acest eveniment!

 

 

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus