__

Club de Comunicare pentru Adolescenti

Data: 28.04.2018

Pentru orice tanar, modul in care reuseste sa comunice cu ceilalti, colegi sau profesori, dar si sa-si impartaseasca ideile si sa-si exprime punctele de vedere reprezinta un adevarat barometru al succesului.

Un tanar care va reusi sa comunice eficient, sa isi adapteze mesajul in functie de cei carora li se adreseaza, sa identifice canalul optim de comunicare si astfel sa fie convingator in fata interlocutorilor, va avea, evident, mai multe sanse de a reusi in viata decat un altul, la fel de bine pregatit, dar care nu stie cum sa-si puna in valoare cunostintele.

Din fericire, toate aceste abilitati pot fi cultivate si practicate, antrenandu-ne astfel pentru succes. Daca vrei sa inveti cum, vino la Clubul de Comunicare si vei descoperi care sunt punctele tale forte si cum  sa profiti de ele. Care sunt capitolele la care mai trebuie sa lucrezi si cum poti utiliza  diferite tehnici pentru a-ti gestiona emotiile ori a controla semnalele non verbale si paraverbale.

In plus, vei   avea ocazia sa inveti de la trainerul nostru, cu o experienta de peste doua decenii in presa, secretele utilizate de ziaristi pentru a starni interesul publicului si a-i mentine acestuia atentia treaza, cum sa fii convingator  si sa obtii ce doresti de la interlocutor, precum si in ce fel poti utiliza toate aceste “trucuri” in avantajul tau de fiecare data!

Trainer cursuri de comunicare
Claudius Dociu