__

Club "Dezvoltarea Inteligentei Emotionale"

Data: 01.01.1970

Daca ai participat la unul dintre cursurile sustinute de  catre  Alina Comendant in cadrul centrului nostru sau in una dintre scolile colaboratoare, atunci te invitam sa continui seria intalnirilor interactive despre emotii!


Alina va pregati o multime de materiale si va duce la un nivel superior educatia emotionala, clubul "Dezvoltarea Inteligentei Emotionale" avand la baza invatarea experientiala.

In invatarea experientiala trainerul este alaturi de cel ce invata ca antrenor si ghid. Astfel permite copiilor sa faca unele greseli si se confrunte cu consecintele deciziilor dar, in acelasi timp, previne comiterea erorilor in activitatea zilnica. Din când in când trainerul se va intoarce la lucrurile deja discutate sau analizate pentru a vedea daca cei mici au invatat direct din experienta.

TEMATICA:
Sa-i ajute pe copii sa identifice si sa dobandeasca o mai mare intelegerea a emotiilor pe care le simt in mod obisnuit;
Sa-si dezvolte vocabularul emotional;
Sa dezvolte empatie in relatie cu altii si sa fie constienti de modul in care propriile sentimente si comportamente pot avea impact asupra celor din jur;
Sa-si dezvolte o serie de strategii de autocontrol si sa-i incurajeze pe cei mici sa-si exprime sentimentele de furie si emotiile “dificile” intr-un mod adecvat, fara a lovi, distruge fizic sau verbal;
Sa-i incurajeze pe copii sa reflecteze asupra consecintelor;
Sa imbunatateasca stima de sine a copiilor.
Albumul foto al clubului poate fi vizualizat aici.

Va asteptam cu drag!

Daca pana acum micutul tau nu a avut oportunitatea de a calatori in lumea emotiilor, Alina il asteapta la Cursul "Dezvoltarea Inteligentei Emotionale". Programul este destinat invatarii si formarii abilitatilor de a coopera cu o anumita emotie. Pe parcursul sesiunilor copiii vor invata despre emotii de baza precum: furia, tristetea, frica, bucuria, dragostea, rusinea.