__

Curs de limba, cultura si civilizatie franceza - Bonjour, mes amis!

Data: 04.07.2018
Ora: 16:00 - 18:00

Franceza este o limba rafinata, melodioasa, cu o pronuntie deosebita. Pe cat de interesanta este limba in sine, cu toate provocarile… lexico-gramaticale, pe  atat de captivanta este cultura si civilizatia poporului francez.

Franceza este limba internationala a artelor vizuale si a arhitecturii, a dansului si a modei, a gastronomiei. Este limba vorbita de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume. Cu timpul, daca iti doresti cu adevarat, si tu te vei numara printre eternii indragostiti de-aceasta limba sublima denumita, nu intamplator, limba iubirii!

A invata limba franceza - in conditiile in care limba engleza este ”la putere” - ramane o provocare si o dorinta pe care cursantii care ne trec pragul o imbratiseaza cu mare placere.

Scopul principal al cursurilor de limba franceza este ca participantii sa isi insuseasca vocabularul uzual al limbii franceze, sa se familiarizeze cu comunicarea in aceasta limba, sa empatizeze cu istoria, cultura si civilizatia francezilor. Copiii vor dobandi toate acestea prin metode atractive, jocuri variate, exercitii de ascultare, pronuntie, recunoastere, prin muzica, filme, documentare, benzi desenate, prin imagini si lecturi specifice culturii franceze.  

Profesor de limba franceza/ Profesor de limba italiana
Antonela Ionita