__

Curs de percutie cu tobe africane

Data: 08.12.2022
Ora: 19:00 - 20:00

Mă numesc Vișan Cătălin, sunt unul dintre membrii trupei Barbarossa Samba Group. Cântăm la instrumente de percuție: timba,  repinike, surdo, bongas, congas, djembe, etc.

Muzica pe care o cântăm este originară din Brazilia. Se numește Samba Batucada și este plină de emoție și ritm! 

În cadrul scolii Speak UP School vom organiza cursuri de percuție, instrumentul de bază  fiind Djemb-le, o tobă cu suflet fiind realizat manual din lemn de esență tare și piele de capră, originar din Africa.

La cursurile noastre copiii se vor familiariza cu acest instrument și vor exersa o serie de ritmuri africane, ritmuri de bază, cântând cu mâinile goale. 

Aspectele pe care se vor concentra cursurile sunt: atenție și ascultare,  creativitate, exprimare, conectare cu ritmul și coordonarea mișcărilor. Vor avea parte de o experiență muzicală unică, plină de energie pozitivă!

Unul dintre proiectele Barbarossa Samba Group, este acela de a forma copiii, de a-i iniția in tainele percuției, urmând ca in viitor să formăm trupa Barbarossa Junior! 

Vă aștept să ne cunoaștem pe ritmuri  muzicale!

Cursul se va desfășura în fiecare zi de joi, în intervalul 15:00 - 16:00 sau 19:00 - 20:00, la sediul Speak UP School din Parcul Municipal Ploiesti Vest. 

Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani.

Participarea implică o investiție de 60 lei/ ședintă. Factura lunară va include numărul de ședințe desfașurate în luna pentru care este emisă și va fi achitată în avans cu o lună. Ședințele absentate nu pot fi recuperate.

Instrumentele vor fi puse la dispoziția participanților de către trainer.

Înscrierea se face prin completarea formularului de mai jos.

Vă invităm cu drag!

Daca aveți nevoie de mai multe detalii ne puteți suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro.