__

Curs Dezvoltare Vocationala pentru Copii

Data: 01.01.1970

Copiii încep procesul de explorare a lumii profesionale înca din primii ani de scoala. Cu fiecare lectie invatata, cu fiecare experienta de viata acumulata ei isi formeaza o idee despre viitoarea lor cariera si devin interesati de ceea ce inseamna munca.

Activitatea din cadrul acestui program va fi una provocatoare si distractiva. Se va lucra prin jocuri de imaginatie, jocuri de rol, fise de lucru, interviuri, prezentari.

Prin activitatile variate ne dorim sa consolidam relatia intre o viitoare cariera si invatarea, precum si cum se interconecteaza viata profesionala cu nevoile si functiile unei societati.

Temele abordate sunt:
Autocunoasterea – cine sunt eu?
Sa tesem panza viitorului
Primul meu CV
Interviul
Rolurile multiple
Alegerea unei ocupatii
Prezentarea diferitelor sfere de activitate: marketing, turism, stiinte si sanatate, educatie, arhitectura si constructii, afaceri, management si comunicare, resurse naturale, agricultura si alimentatie, guvernare si administratie publica, stiinte tehnologice, inginerie, finante, arta.
Ce ne propunem prin acest proiect?
SCOPUL principal este cresterea gradului de constientizare al importantei cunoasterii de sine si al optiunilor in dezvoltarea vocationala.

De ce sa-mi aduc copilul la acest curs ?
Deoarece cariera si dezvoltarea vocationala devin tot mai necesare secolului prezent. Consideram ca varsta scolaritatii mici este potrivita pentru a introduce in viata copilului dumneavoastra concepte precum responsabilitatea personala, importanta optiunilor si nu in ultimul rand un copil informat este primul pas catre succes.

Programul este adresat pentru doua grupe de varsta corespunzatoare ciclului primar si ciclului gimnazial.

Va asteptam cu drag!

Trainer cursuri dezvoltare personala
Florentina Lungu