__

Descopera si ghideaza potentialul copilului tau!

Data: 27.09.2019
Ora: 9:00 - 19:00

SESIUNI INDIVIDUALIZATE DE EVALUARE SI CONSILIERE EDUCATIONALA

Cu siguranță, ca părinți deseori vă gândiți cum ați putea să vă ghidați copiii pentru a face cea mai bună alegere în ceea ce privește viitorul drum profesional, unde ar fi ei mai potriviți, care le sunt atuu-rile sau ce butoane trebuie apăsate pentru ca ei să fie mai motivați, mai interesați de dezvoltarea lor. 

E firesc să fie așa! Însă, de multe ori, sfaturile noastre din rolul de părinte sunt influențate de factori subiectivi și astfel putem rata în a vedea unicitatea propriului copil.
 
De aceea, Yourway vine în sprijinul dvs și al copiilor dvs cu o serie de întâlniri, teste și instrumente psihologice, care să facă lumină în tot acest "hățiș" al alegerilor.
 
 
Vă invităm să vă înscrieți la evaluările pregătite de echipa Yourway în perioada 27-29 septembrie, la Ploiești, in cadrul Centrului Educational CURSURI COPII PLOIESTI, pentru a descoperi care sunt interesele și domeniile ocupaționale cele mai potrivite pentru copiii dvs și cum pot fi ele susținute de profilul de personalitate și aptitudinile acestora!
 

Tipuri de teste disponibile:

 
  • Evaluarea stilurilor de învățare 
  • Evaluare vocațională
  • Evaluarea inteligenței
  • Evaluarea inteligenței emoționale
 
 
Pentru detalii suplimentare si inscrieri, va invitam sa ne scrieti pe adresa: marciana.streza@yourway.ro sau adriana.dascalu@cursuricopiiploiesti.ro