Evenimente

Acasa // english is f.u.n.

ENGLISH IS F.U.N.

Data: 15.10.2018
Ora: 15:00 - 17:00

Va propunem un program de valoare, adresat copiilor ce isi doresc dezvoltarea competentelor conversationale in limba engleza. Special conceput pe nevoile actuale ale celor mici si dezvoltat in concordanta cu societatea in care traim, programul „English is F.U.N.” aduce in prim plan: interactivitatea, ineditul si abilitatea trainerilor de a ghida procesul de invatare direct si indirect.

 

Care este metoda de predare?

Comunicarea exclusiv in limba engleza este unul dintre cele mai importante aspecte in invatarea eficienta. Cele patru abilitati recunoscute de CEFR (Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile Straine): citire, ascultare, scriere si vorbire sunt atent dezvoltate sub forma unor activitati atractive si motivante pentru copii.

Care este orarul?

Programul English is F.U.N se desfasoara pe perioada intregului an scolar, cu exceptia vacantelor scolare. Ne vom intalni o data pe saptamana cate doua ore.

Cum pot evalua progresul copilului meu?

Evaluarea imbraca hainele unei monitorizari a progresului in procesul de invatare. Fiecare copil este implicat in toate activitatile, atent observat pe parcursul fiecarei sesiuni.  Partea palpabila a acestei evaluari sunt cele doua testari semestriale personalizate pentru fiecare grupa si nivel de studiu, dar si oportunitatea de a sustine examenele Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE) in cadrul centrului nostru.

Cum pot face inscrierea?

Ai ales sa participi la programul English is F.U.N.? Completeaza formularul de inscriere si colegii nostri te vor contacta pentru a stabili detaliile cu privire la grupa potrivita pentru copilul tau. Detalii pe pagina cursului English is F.U.N.