Foto Bucuria - curs de fotografie pentru copii

Data: 21.04.2021
Ora: 17:30 - 19:30

Luna martie aduce cu ea un nou program inedit adresat celor mici - cursul de fotografie FOTO BUCURIA.

Programul este special conceput pentru copiii cu varsta intre 9-14 ani, dornici sa invete si sa experimenteze cu lumini si umbre. Ne vom distra, vom descoperi natura si pe noi insine, vom invata sa fotografiem si cu sufletul, nu doar cu aparatul.
 
Elementele cheie ale cursului sustinut de Cristi Sandu sunt: multa practica, mini-ture foto, amuzament si propria expozitie foto. Intalnirile se vor tine predominant in aer liber.

Sursa imagine: Freepik

TEMATICA

Saptamana 1. Sa ne imprietenim. Notiuni generale in fotografie. Ce inseamna un aparat de fotografiat si cum functioneaza. (sesiune in interiorul centrului);
Saptamana 2. Tipuri de fotografie. Reguli generale de urmat in fotografie (regula treimilor, repetitie, linia orizontului etc.) (sesiune in interiorul centrului);
Saptamana 3. Ne imprietenim cu aparatul foto. Setari avansate, modul S,A,P,M, Expunerea. Experimentam cu aparatul. Ne alegem o tema pentru finalul cursului;
Saptamana 4. Fotografiem pe strada;
Saptamana 5. Ne fotografiem pe noi – fotografia de portret;
Saptamana 6. Fotografia de natura;
Saptamana 7. Fotografia de studio (sesiune in interiorul centrului);
Saptamana 8. Fotografia de actiune (sport);
Saptamana 9. Pregatim fotografiile pentru vernisaj (sesiune in interiorul centrului);
Saptamana 10. Vernisaj. Ne invitam familia si prietenii. Ne distram si admiram fotografiile facute de fiecare. 

Sursa imagine: Freepik

PENTRU CINE?

Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani.
Numarul minim de copii in grupa: 6
Numarul maxim de copii in grupa: 9

CAND?

Intalnirile cursului de fotografie vor avea loc saptamanal, in fiecare zi de miercuri, interval 17:30 - 19:30, timp de 10 saptamani, in perioada 7 aprilie  - 16 iunie 2021.
Prima intalnire va avea loc in data de 7 aprilie.

UNDE?

Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B).

INVESTITIE

Taxa de participare este de 700 lei/ 10 sedinte.
Plata se poate face in 2 transe: prima transa la inscriere (350 lei), iar a doua transa la jumatatea cursului (350 lei).

IMPORTANT!

Este important ca fiecare copil sa detina un aparat de fotografiat care permite setari manuale, indiferent de marca sau tipul acestuia (este exclusa folosirea unui telefon).

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 6 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .

Fotograf profesionist
Sandu Cristi