__

Generatia INTERNET - Ce am pierdut oare din vedere?

Data: 25.02.2022
Ora: 18:00 - 20:00

Pentru a putea rezolva o problemă într-un mod adecvat și eficient este nevoie să înțelegem cât mai multe aspecte ale acesteia. 
Înțelegem oare mirajul pe care îl exercită lumea de dincolo de ecrane asupra copiilor noștri? 

Sursa foto: www.freepik.com

Ce fac copiii de fapt în fața ecranelor, ce caută ei de fapt, ce necesități au și ce resorturi interioare ale minții lor sunt mobilizate și activate în fața ecranului? Copiii își petrec tot mai mult timp conectați la o lume virtuală seductivă și periculoasă, pare că sunt mai puțin rebeli, mai toleranți, însă mult mai puțin fericiți, mai vulnerabili la depresie și de foarte multe ori extrem de puțin pregătiți pentru maturitate. 

Tehnologia ultimului secol a schimbat în mod evident cultura, iar această schimbare majoră pare că a determinat schimbarea modului în care mintea copiilor funcționează. 

Astăzi, întreaga lume este la un click distanță, dar pe măsură ce tipul acesta de acces a devenit mai simplu și mai la îndemână, ceva esențial pare că s-a pierdut. 

Va invitam sa exploram impreuna acest subiect alaturi de Roxana Razaroiu si sa aflam de la ea Ce am pierdut oare din vedere și ce facem cu generația IGen? 

ROXANA RĂZĂROIU - Psihoterapeut psihoterapie psihanalitică, cu drept de liberă practică, atestat de către Colegiul Psihologilor din România.M-am format în Analiză Tranzacțională și Psihoterapie psihanalitică, lucrez în practică privată cu copii, adolescenți și adulți. 

 

Workshopul se va desfasura vineri, 25 februarie, in intervalul 18:00 - 20:00, la sediul Speak UP SCHOOL din Parc Municipal Ploiesti Vest - Str. Marasesti Nr. 285B.

LOCURI DISPONIBILE: 30

Participarea este gratuita pentru parintii copiilor inscrisi in cadrul Speak UP SCHOOL si LOGISCOOL Ploiesti si va puteti inscrie prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate pana pe 22 februarie.

Daca copilul tau nu participa la programele celor doua centre educationale, insa iti doresti sa participi la workshop, te invitam sa o contactezi pe Mihaela la 0736997294 sau sa ii scrii pe adresa de e-mail hello@speakupschool.ro