__

InterActing – English Language Theatre

Data: 01.06.2022
Ora: 17:00 - 20:00

DE CE SUNT SPECIALE PIESELE DE TEATRU SUSTINUTE DE CATRE INTERACTING THEATRE?

Credem că participarea activă creează o experiență de învățare mai eficientă. Folosind filozofia noastră - "Laugh while you Learn” - aducem teatrul, cu pregătirea piesei, repetiția și reprezentația sa în predarea limbii engleze.

Spectacolele noastre sunt comedii interactive în care publicul este protagonistul - o parte dintre participanti ar putea avea rolul, spre exemplu, de a reproduce sunetele emise de o haita de lupi, în timp ce alții ar putea fi chemați pe scenă pentru a deveni personaje importante ale poveștii.

Piesele de teatru INTERACTING THEATRE sunt concepute și adaptate pentru anumite grupe de vârstă și niveluri de limba engleză - fiecare piesa livreaza o experienta ce face povestea accesibilă începătorului și, în același timp, interesantă și distractivă pentru cursanții mai avansați.

Poveștile oferă elevilor o oportunitate excelentă de a depăși bariera pe care o reprezintă vorbirea într-o altă limbă, iar râsul este elementul central.

Copiii vor participa, vor învăța și, mai presus de toate, se vor bucura de experiență fiind implicati direct in actiune.

Toți actorii sunt vorbitori nativi și sunt instruiți pentru a interactiona cu fiecare participant într-un mod distractiv și natural.

♦Imagini de la ultima reprezentatie INTERACTING THEATRE in cadrul centrului SpeakUP School gasiti aici ⇒ ALBUM FOTO ♦

1 IUNIE la sediul SpeakUP School din incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B).

17:00 - 18:00 - Around the World in 80 Minutes (program adresat copiilor din clasele primare);
19:00 - 20:00 - Revenge in Gold Town (program adresat copiilor din clasele gimnaziale).

Taxa de participare este de 50 lei/ participant.

Inscrierea se realizeaza prin apasarea butonului INSCRIERE de mai jos si completarea informatiilor solicitate, urmata de plata integrala a biletului.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea.

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre traineri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro.