__

Povesti cu suflet - atelier online

Data: 10.06.2021
Ora: 20:00 - 21:00

Povestile reprezinta în viata noastra locul minunat, plin de magie si fantastic care ne atrage indiferent de varsta, în care ne simtim în siguranta de fiecare data si am dori parca sa evadam zilnic. Fie ca suntem copii, adolescenti, adulti sau chiar seniori, povestile parca ne pun o vraja de fiecare data cand ni se desfasoara ca un sul înaintea noastra si ne ajuta sa învatam mereu cate ceva, sa evoluam si sa ne transformam vietile.

Sursa imagine: Freepik

Povesti vesele sau triste, cu talc sau cu morala, cu un strop de magie sau inspirate din viata reala, toate sunt ademenitoare si pline de mister.

Vi s-a întamplat poate sa doriti sa interpretati sau sa continuati aceste povesti într-o maniera proprie? Sa deveniti croitorii acestora si sa le adaugati un strop din gandirea si simtirea personala astfel încat sa capete noi sensuri si noi morale? Sa proiectati personaje, locuri nemaibanuite, decoruri fantastice, sa adaugati fragmente muzicale scenelor, sa transformati simple obiecte din casa sau vestimentare în armuri de poveste si pret de cateva momente timpul sa capete o alta înfatisare?

Toate aceste lucruri de mai sus si multe altele îi asteapta pe copiii dumneavoastra, cat si întreaga familie, sa experimenteze la acest atelier online, care se va desfasura direct din confortul caminului, al casei.

Daca doriti sa le oferiti copiilor o evadare din aceasta lume monotona, va invitam sa ni va alaturati saptamanal cate o ora sa descoperim noi aventuri din povesti iar mai apoi sa ne starnim creativitatea si imaginatia.

Sursa imagine: Freepik

PENTRU CINE?

Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa 6 si 8 ani.
Numarul minim de copii in grupa: 4
Numarul maxim de copii in grupa: 6

CAND?

Intalnirile clubului vor avea loc saptamanal, in fiecare zi de joi, interval 20:00 - 21:00, in perioada 1 aprilie - 31 iulie 2021.

UNDE?

Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B).

INVESTITIE

Taxa de participare este de 25 lei/ sedinta.

INSCRIERE

Pentru rezervarea locului va invitam sa completati formularul de inscriere din josul acestei pagini.

IMPORTANT!

Respectam cu strictete normele sanitare in vigoare! Pentru a consulta procedurile de igiena pe care le implementam in cadrul centrului va invitam sa o contactati pe Mihaela la numarul de telefon 0736 997 294.

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 4 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea!

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro.

Trainer cursuri de limba engleza
Ileana Popescu