RADIO Junior – curs de comunicare pentru copii si adolescenti

Data: 03.09.2018
Ora: 17:00 - 19:00

Daca vrei sa vezi ce se intampla intr-un studio adevarat de radio si sa descoperi cum sa comunici convingator, vino sa inveti cum se redacteaza o stire, cum sa vorbesti in fata microfonului si cum se inregistreaza o reclama! Afli cum sa comunici eficient un mesaj, cum sa-ti gestionezi emotiile si tot ce mai trebuie sa stie un realizator radio pentru a castiga publicul de partea sa.

 

RADIO Junior - Radioul copiilor fericiti!

Timp de 5 zile, in intervalul 18.00 – 20.00 (grupa de varsta 11 – 14 ani), participantii la cursul RADIO Junior vor avea ocazia sa-si dezvolte abilitatile de comunicare intrand, pe rand, in roluri specifice radioului, precum redactor de stiri, realizator de emisiuni, director muzical sau producator radio.

Cursantii vor realiza si inregistra propriile buletine de stiri, emisiuni radio si reclame, vor face exercitii de dictie si vor lua lectii de scriere pentru radio si vorbit in fata microfonului, in studioul unuia dintre cele mai cunoscute radiouri din oras, avandu-l ca trainer pe redactorul-sef Claudius Dociu.

La final, participantii vor primi diplome de participare si inregistrarile realizate in timpul cursului.

 

Structura:


Cursul se desfasoara pe durata a 5 sesiuni (2 ore fiecare).

 

Investitie:


380 lei si include:

  • diploma de participare
  • inregistrarile realizate in timpul cursului

 

Important!

Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a cursului in cazul in care nu intrunim cel putin 7 inscrieri, pentru perioada si grupa de varsta anuntate initial.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea! Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Trainer cursuri de comunicare
Claudius Dociu

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus