__

Te invitam la o LECTIE DEMO gratuita!

Data: 10.10.2020


Ce spui daca ne-am vedea la o lectie demonstrativa gratuita? Participarea nu implica nicio cheltuiala, copiii se vor bucura de o ora super interactiva, iar parintii au accesul la o sesiune info despre noi si programele educationale pe care le oferim, iar la final pot urmari “de pe margine” cum se desfasoara o parte dintre activitatile in care sunt implicati cei mici. Suna interesant, nu?

Incepand din anul 2012, copiii din Ploieşti se bucura de invatarea limbilor straine intr-un mediu super prietenos, alaturi de traineri dedicati si pasionati de educatia nonformala, care pun pe primul loc atat dezvoltarea intelectuala, cat si cea emotionala a copiilor.

Da, la noi lucrurile se intampla nonformal, cu rabdare, iubire si pasiune. Transmitem cursantilor nostri nu doar cunostinte si informatii valoroase, ci si abilitati, obiective si valori care-i pot ghida corect in alegerile ulterioare.

Pentru ca suntem atenti la nevoile pe care copiii le au atunci cand vine vorba de învatarea unei limbi straine  ne-am propus sa iti aratam si tie cum se desfasoara la noi o ora de curs.


LECTIILE DEMO se vor desfasura pe toata durata lunii septembrie dupa urmatorul program:

LIMBA ENGLEZA  - program adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani

luni, 7 septembrie, in intervalul 18:00 - 19:00

miercuri, 9 septembrie, in intervalul 17:00 - 18:00

vineri, 11 septembrie, in intervalul 17:00 - 18:00

LECTIE DEMO ONLINE LIVE - vineri, 11 septembrie, in intervalul 18:00 - 19:00

LIMBA GERMANA - program adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 10 si 18 ani

sambata, 26 septembrie, in intervalul 10:00 - 11:00

LIMBA FRANCEZA  - program adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani

joi, 10 septembrie, in intervalul 18:00 - 19:00

LIMBA ITALIANA - program adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani

miercuri, 2 septembrie, in intervalul 12:00 - 13:00


Sediul nostru va fi locul de intalnire. Ne gasesti intr-o cladire moderna din Parcul Municipal Vest, pe strada Marasesti, nr.285B.

Ca punct de reper e bine sa retii West Mall (zona de vest a orasului). Imediat dupa podul de langa West Mall, la primul sens giratoriu faci stanga, intri in parc, iar vis-a-vis de Kremsmueller, pe partea stanga, suntem noi!

Salile de curs sunt primitoare, spatioase si luminoase, iar trainerii nostri, prin prezenta lor vesela si optimista, transforma fiecare intalnire intr-un motiv de bucurie!

Te asteptam cu drag sa te convingi singur de toate cele descrise anterior!


Copiii se vor bucura de o ora super interactiva, iar parintii au accesul la o sesiune info despre noi si programele educationale pe care le oferim, iar la final pot urmari “de pe margine” cum se desfasoara o parte dintre activitatile in care sunt implicati cei mici.

Daca ai nevoie de mai multe detalii despre metoda noastra de predare te invitam sa citesti acest articol ⇒ https://bit.ly/3bfqxno


Vrei sa participi? Inscrie-te ACUM in 3 pasi simpli!

  1. completeaza formularul de inscriere din josul acestei pagini cu detaliile solicitate.
  2. in cadrul rubricii OBSERVATII te rugam sa treci lectia demo pentru care optezi (ex: limba italiana) si intervalul in care se desfasoara aceasta (ex: miercuri, 2 septembrie, in intervalul 12:00 - 13:00).
  3. in urmatoarele 24 de ore de la inscriere te vom contacta pentru a-ti confirma rezervarea locului si pentru a-ti oferi orice alte detalii consideri ca iti sunt necesare.

FOARTE IMPORTANT! pentru o buna organizare si asigurarea unui numar optim de copii in grupa, este necesara rezervarea locului prin completarea formularului de inscriere.

Te invitam cu drag!

Pentru orice alte detalii sau informatii suplimentare ne poti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: office@cursuricopiiploiesti.ro .