Cursuri Copii in presa

Elevii din Ploiesti, invatati sa fie oratori de succes


Articol aici: Elevii din Ploiesti, invatati sa fie oratori de succes

2 Aprilie 2013

Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI, in parteneriat cu Scoala Generala “George  Emil Palade”  a organizat in cadrul Saptamanii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, un program de training pentru cei mici, intitulat “Cum sa devii un orator de succes”.

Programul s-a adresat claselor gimnaziale si a avut ca obiective principale: educarea abilitatilor de a se exprima fara teama in fata unui public, fluenta in vorbirea aplicata la situatii formale si informale, importanta limbajului nonverbal, dezvoltarea vocabularului, alegerea temei potrivite, pregatirea si structurarea logica a discursului,  implicatiile vorbitului in public, cum se castiga increderea audientei, trucuri pentru atragerea atentiei.

La intalnirile sustinute de catre  Claudius Dociu – trainer  CURSURI COPII PLOIESTI, au participat 130 de elevi si cadre didactice ale scolii partenere.

Maine, 3 Aprilie, intre orele 10:00 – 11:00, va avea loc ultima intalnire din cadrul acestui proiect.

Centrul Educational de Dezvoltare Personala pentru Copii  –  CURSURI COPII PLOIESTI propune programe unice si de valoare prin care copiii sunt indrumati catre o dezvoltare a abilitatilor de comunicare, relationare, vorbit in public, creativitate, educatie financiara, dezvoltarea stimei de sine si a increderii, constientizarea unor valori personale.

Obiectivul CursuriCopiiPloiesti.ro este acela de a sprijini copiii, parintii si scoala pentru a creste sansele sociale si profesionale ale copiilor din orasul si judetul nostru.

Suntem sociali si sociabili, prietenosi si comunicativi. Asadar, ne poti urmari cu usurinta si interes pe
Instagram
You Tube
Google Plus