__

Cursuri Copii in presa

Pasiunea care face imposibilul posibil

Florentina este probabil cel mai indisciplinat cursant pe care l-am avut vreodată. Iar în ultimii șapte ani, de când tot susțin cursuri și ateliere de comunicare la Centrul Succes Personal si Cursuri Copii Ploiești, am avut de a face cu sute de elevi de toate vârstele. De la prichindeii de grădiniță, cărora trebuie să le predai și cele mai complexe noțiuni pe înțelesul lor și, mai ales, „în joacă”, până la adulții care doresc să-și descopere și dezvolte abilitățile de comunicare, n-am întâlnit vreunul mai fără astâmpăr decât ea.

Florentina Lungu – Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal

“Cursuri Copii Ploiesti” si “Succes Personal” le-am vazut ca entitati diferite ale aceluiasi business, pe de o parte cursurile pentru copii, pe de alta parte cursurile pentru adulti. In cadrul centrului, totul se desfasoara prin activitati nonformale, interactive, creative, metode unice de predare, metode alternative, jocuri si exercitii practice, jocuri de rol, dezbateri, prezentari si filmulete motivationale.
Cursurile pentru copii se organizeaza pe tot parcursul anului scolar, insa am gandit activitati si pe perioada vacantelor, care sunt bine primite de copii. (fragment din interviul acordat de Florentina Lungu - Manager General al Centrului Educational Cursuri Copii Ploiesti, Clubului de Networking) 

Emotii pe hartie - Mihaela Istrate ii invata pe copiii din Ploiesti arta de a scrie caligrafic

„Din dorinta de a resuscita scrisul de mana si de a-i face si pe cei mici sa-l aprecieze, a luat nastere „Emotii pe hartie” – un workshop de caligrafie (& Zentangle), destinat copiilor cu varste intre 9 si 14 ani”, povesteste Mihaela, care se descrie ca fiind „un om simplu, iubitor de frumos, indragostit de semenii lui, care imparte zilnic cate o vorba buna, insotita de un zambet oricui are nevoie”.

Cursuri unice in Ploiesti - povestea celor 7 ani de Arielo

Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal – cele doua fete ale unei monede care niciodata nu se va devaloriza: educatia oferita cu drag si responsabilitate! Sunt de acord cu tine: tocmai ai citit o descriere lungă,  chiar și pentru publicatia noastra care mereu vrea sa surprinda succint si la obiect esentialul. Sa vorbim despre educatie, despre cea oferita cu drag si responsabilitate de echipele Cursuri Copii Ploiesti si Succes Personal, necesita mult mai multe randuri scrise decat oricare alt subiect.

Cursuri de vorbit in public pentru copii – www.observatorulph.ro

Articol aici: Cursuri de vorbit în public pentru copii

1 Octombrie 2014

Şi copiii timizi se pot “trata”! Sâmbătă, 18 Octombrie, vor fi reluate întâlnirile Clubului de Vorbit în Public pentru copii din Ploieşti.

Elevii din Ploiesti, invatati sa fie oratori de succes

Articol aici: Elevii din Ploiesti, invatati sa fie oratori de succes

2 Aprilie 2013

Centrul Educational CURSURI COPII PLOIESTI, in parteneriat cu Scoala Generala “George  Emil Palade”  a organizat in cadrul Saptamanii „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, un program de training pentru cei mici, intitulat “Cum sa devii un orator de succes”.

Dezvoltare personala in tabara Cursuri Copii Ploiesti – www.edu-news.ro

Articol aici: Dezvoltare personala in tabara Cursuri Copii Ploiesti

15 Martie 2013

Tabara Cursuri Copii Ploiesti  inseamna colectivitate si ofera cadrul in care copiii invata sa-i accepte si sa-i ajute pe cei din jur. Este locul portivit in care copiii isi pot dezvolta abilitatile de socializare, cele emotionale, fizice si cognitive, in afara spatiului oferit de familie – pasi foarte importanti, ce trebuiesc insusiti inca din copilarie.

 

Cursuri extracurriculare pentru copii. Vedeti aici oferta din Ploiesti – Adevarul

Articolul aici: Cursuri extracurriculare pentru copii. Vedeti aici oferta din Ploiesti – Adevarul

3 Octombrie 2011

(…) Opţiuni inedite pentru copii

Există şi cursuri particulare, unde numărul de copii dintr-o grupă este limitat, programul este bine stabilit, iar fiecare mişcare este atent urmărită.