resurse

Acasa // resurse

Recomandare de carte
Lectura este unul dintre cele mai potrivite suplimente pentru minte si suflet! Imbogatita cu darul cunoasterii, presarata cu frumuseti neinchipuite, menirea sa este sa te informeze si sa te binedispuna. Citind, vei avea un mod aparte de a percepe si a întelege lumea. Vei stii mai multe, vei vizita lumi care mai de care mai variate, vei aduna in jurul tau o multime de prieteni, iar toate acestea te vor ajuta sa reusesti in orice iti vei dori sa faci pe viitor. Pe site-ul nostru vei gasi recomandari de carti pentru copii, adolescenti si adulti, atat carti clasice cat si noi aparitii editoriale pe diverse categorii si tematici de actualitate.

Recomandare de activitati online

Mediul online pare a fi o sursa inepuizabila de informatii, iar pe multe dintre acestea le putem folosi in beneficiul educatiei. Tocmai de aceea iti vom recomanda periodic diverse site-uri si/sau aplicatii care te pot ajuta sa-ti imbunatatesti abilitatile de comunicare in limbile straine pe care le studiezi sau de pe care poti afla informatii care tin de cultura si civilizatie.

Recomandare de filme si documentare
Atunci cand vrei sa te uiti impreuna cu cei mici la un film interesant sau la un documentar captivant si ramai in pana de idei, poti considera pagina noastra de recomandari drept sursa principala de inspiratie. Saptamanal reinnoim lista cu sugestii, incercand sa impacam cele mai diverse gusturi si preferinte! 

Recomandare de jocuri si gadget-uri
Cui nu-i place sa se joace? Cu totii avem dezvoltata – mai mult sau mai putin – latura ludica. Dar, bineinteles, copiii sunt primii care dau un raspuns afirmativ la intrebarea de mai inainte. Vrei sa refaci stocul de jocuri pentru cel mic? Iti recomandam cele mai interesante jocuri individuale, dar si de echipa, pe cele care merg jucate cu prietenii sau cu intreaga familie precum si jocuri mai complexe pentru PC, Playstation sau xbox.  Nici gadgeturile nu vor fi ocolite! Asa ca, stai aproape de noi pentru a fi la curent cu… ce se poarta!