Claudius Dociu

Trainer cursuri de comunicare

Claudius este unul din cei mai cunoscuti ziaristi din presa locala. A participat la lansarea dupa 1989 a primului cotidian independent din Prahova si s-a consacrat drept un realizator charismatic de emisiuni de radio si televiziune.

Realizator de emisiuni de divertisment dar si al programului TV “Copil cuminte” (popular în rândul celor mici dar şi al părinţilor), specialist în comunicare, familiarizat cu universul copiilor şi nevoile acestora, trainerul, Claudius Dociu, le oferă celor mici o călătorie spectaculoasă printre concepte şi tehnici, traduse pe înţelesul şi spre folosul lor. Talentat si plin de umor, minutios si dedicat publicului, ii va initia pe cei mici in arta de a vorbi in public, impartasindu-le secrete asimilate in doua decenii de jurnalism.

Claudius este trainerul cursurilor de comunicare și îi indrumă pe copii cum să își învingă teama de a vorbi în public, cum să vorbească fluent, cum să îşi aleagă cuvintele în funcţie de public şi de subiectul abordat, cum să-şi dezvolte vocabularul, care sunt implicaţiile vorbitului în public și nu în ultimul rând cum să își susțină în public proiectele de la şcoală, pentru a avea mai mult succes.

Cursuri:

RADIO Junior – curs de comunicare

Scoala de televiziune