__

TRAINERI

Acasa //Traineri //Irina Padure

Irina Padure

Profesor de limba engleza

Felul meu de a fi implică stabilirea obiectivelor și drumul spre împlinirea lor. Mă încântă oamenii care îmbrățișează același gând și împart aceleași idei, la fel cum primesc cu mintea deschisă tot ce este necunoscut sau diferit. 

Imi place foarte mult sa ajut! Iubesc sa ii ajut pe cei din jurul meu si prin aceasta profesie sunt exact la radacina acestui lucru pe care iubesc sa il fac, pentru ca am contact cu elevii inca de cand sunt mici si am oportunitatea de a le forma o educatie aparte prin intermediul non-formalului. Este un mediu care imi dezvolta creativitatea, imi da ocazia sa-mi folosesc imaginatia si, la randul meu, o testez și eu pe cea a copiilor. Am ales sa devin profesor de limba engleza pentru ca ajut la largirea orizontului in ceea ce priveste curiozitatile unui copil si din evidentul motiv ca engleza este una dintre cele mai cunoscute si utilizate limbi din lume. 

Considerați-mă o persoană ambițioasă, cumsecade și cu o doză mare de voință. Eu sunt Irina și bine ați venit în călătoria mea!

Experiență profesională:

  • Universitatea Petrol-Gaze, Ploiești, Facultatea de Litere și Științe, specializarea Română-Engleză;
  • Universitatea “Petrol-Gaze”, Ploiești Facultatea de Litere și Știinte,Modulele de psihopedagogie, gradele I si II;
  • Certificarile Cambridge Teaching Knowledge Test (TKT) Module YLE, Module 1, Module 2 si Module 3.

 

Cursuri: