__

TRAINERI

Acasa //Traineri //Oana Ionescu

Oana Ionescu

Profesor de limba germana

Inginer mecatronist la baza, pasionata de dezvoltare personala si calatorii, in momentul in care am devenit mama am realizat ca cel mai bun mod prin care puteam transmite mai departe ceea ce am invatat era prin copii. Stiam ca imi plac copiii si limbile straine asa ca restul a venit de la sine: Universitatea Bucuresti, inca o facultate si un master, insa in limbi straine, engleza-germana. Ca o continuare fireasca, doarece le-am studiat atat in gimnaziu cat si la liceu, iar apoi la fel de firesc in cariera profesionala, colaborarea si proiectele derulate au fost atat in limba engleza cat si in limba germana.

Am avut profesori extraordinari, multi dintre ei preferau alte metode fata de cele clasice predat-invatat-notat, spuneau ca se poate invata si altfel. Si au avut dreptate. Am inceput sa aplic aceste metode cu copiii cu care lucram iar orele au devenit o placere atat pentru mine cat si pentru ei. Cred ca se poate invata si „altfel“, intr-un mod mult mai atractiv si benefic pentru dezvoltarea copilului. 

Invatarea limbii si descoperirea culturii germane ne ofera o viziune diferita asupra lumii inconjuratoare. Empatia, pasiunea pentru studiu si curiozitatea pe care copilul o dezvolta fata de alta cultura, de alte obiceiuri si modele de gandire, reprezinta un beneficiu major adus de invatarea limbii germane.