__

TRAINERI

Acasa //Traineri //Razvan Vlad

Razvan Vlad

Coordonator Educational si Profesor de limba engleza

Eu sunt Razvan și sunt profesor de limba engleză din anul 1997. Întotdeauna am fost foarte entuziast în a-mi motiva elevii să învețe și să gândească în mod independent, să își dezvolte gândirea critică, să aibă încredere în sine și să-și depășească limitele cu zâmbetul pe buze, ei regăsindu-se întotdeauna în centrul procesului de învățare.

Sunt adeptul metodei comunicative de învățare, bazată pe jocuri, activități comunicative și interactive, prin care elevii sunt îndrumați să descopere singuri cunoștințe noi. Sunt convins că rolul profesorului este de a ghida și inspira, greu de realizat fără a „pune sufletul pe tavă” – am fost întotdeauna o „carte deschisă”, elevii simt imediat acest lucru și se „deschid”, și ei, la rândul lor, de aceea procesul educativ se face într-un mediu relaxat și în mod eficient.

Elevii mi-au fost întotdeauna prieteni, indiferent de vârstă, naționalitate, religie sau condiție socială. Cred cu tărie că predatul limbii engleze este o vocație, nu o meserie.

Mi-am început cariera de profesor în România, unde am fost profesor de liceu și apoi asistent universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. După anul 2010, când am obținut certificatul CELTA, am avut ocazia să predau în Arabia Saudită, Oman și Emiratele Arabe Unite, la școli particulare sau de stat, unde am avut parte de experiențe fantastice atât ca profesor, cât și la nivel personal. Am predat limba engleză unor categorii vaste de persoane, de la elevi și studenți, până la adulți din diverse domenii de activitate. Elevii mei au vârste cuprinse între 7 și 75 de ani! Am învățat câte ceva de la fiecare în parte și continui să cred că mai am multe lucruri de descoperit.

Timpul liber mi-l petrec, atât cât se poate, în mijlocul naturii. Îmi place muntele și ador drumețiile. Ascult multă muzică, citesc mult, sunt pasionat de istorie și sport, mă ocup cu grădinăritul dar îmi place să joc, atunci când am timp, și jocuri pe calculator.

Va invit cu drag la cursurile si programele educationale pe care le dezvolt si le sustin in cadrul Centrului Educational CURSURI COPII PLOIESTI!