Vasile Chirosca

Trainer de limba rusa

Eu sunt Vasile si sunt profesor nativ de limba si literatura rusa cu o experienta de predare de peste 3 ani.

Totul a inceput cu o necesitate, dar care s-a dezvoltat intr-o pasiune pentru predare si astfel am inceput sa instruiesc copii in mai multe domenii printre care si cel al cursurilor de limba rusa.

Mi-am dat seama ca adesea avem tendinta de a invata doar ceea ce ne place si daca reusim sa invatam si din jocuri e si mai bine. Metodele pe care le folosesc in predare sunt actuale si caut mereu sa le perfectionez si sa le aduc la un nivel cat mai inalt. Folosesc mult aplicatii si tot ce este in format online deoarece ma ajuta mult si in predarea de la distanta.

Sunt adeptul metodei comunicative de invatare, bazata pe jocuri si activitati interactive, prin care copiii sunt indrumati sa descopere singuri cunostinte noi. Sunt convins ca rolul profesorului este de a ghida si inspira. Nu cred in note sau in calificative, ci cred ca numai prin discutiile de grup sau individuale elevii pot identifica singuri informatia neasimilata.

Am avut ocazia sa lucrez si sa colaborez cu copii si persoane cu varsta cuprinsa intre 4 si 30 de ani, avand o fire extrem de deschisa si comunicativa, reusesc sa relationez extrem de usor cu diferite categorii de varsta, nationalitate, religie sau conditie sociala si reusesc sa imi adaptez cursul dupa necesitatea fiecaruia.

Cursuri:

Curs Limba Rusa