__

Curs "Abilitati de viata"
Data: 05.07.2022 - 30.08.2022

Ora: 17:00 - 19:00

Stapanirea unor strategii si abilitati de viață sunt lectii valoroase care ii vor ajuta pe cei mici in calatoria lor catre independenta. 

Chiar daca momentul in care se vor desprinde din mediul sigur al familei este inca departe, participarea la Cursul "Abilitati de Viata" este un bun punct de pornire pentru a-i sustine pe cei mici sa-si consolideze increderea in fortele proprii prin insusirea unor lectii practice.

Sursa imagine: Freepik

Tematica5 IULIE - Orientare turistica cu Vasile Chirosca 

Pentru copiii carora le place natura si doresc sa o exploreze mai mult, Vasile a pregatit o serie de activitati in care vor invata elementele de baza ale urcatului pe munte si citirea semnelor montane, cum sa se echipeze corect si ce trebuie sa faca in caz de urgenta atunci cand sunt pe munte si nu numai.

12 IULIE - Cum sa acorzi primul ajutor cu Ileana Popescu 

Activitatea sustinuta de Ileana le va oferi copiilor ceva uimitor - increderea de a face ceea ce trebuie atunci cand conteaza cu adevarat.

19 IULIE - Construim casute pentru pasari cu Alin Sora

Invatam intr-un mod creativ cum sa lucram in siguranta cu lemnul si uneltele folosite pentru prelucrarea lui alaturi de un trainer pasionat care ne va impartasi din experienta sa intr-un mod distractiv.

26 IULIE - Cele 7 obisnuinte ale copiilor fericiti cu Angelica Ene

Inedite si frumos ilustrate seria celor 7 povesti din 7 Oaks aduc in atentia copiilor principii ce ii vor ajuta sa-si dezvolte un stil de viata sanatos si echilibrat. In 7 Oaks nu exista niciodata un moment plictisitor! Fie ca se joaca fotbal cu iepurasul Jumper sau lucreaza in gradina cu sconcsul Lily, toti prietenii se distreaza si invata tot timpul cate ceva nou.

2  AUGUST -  Atelier de cusut cu Ramona Olteanu 

Ne dezvoltam motricitatea fina, creativitatea si concentrarea alaturi de Ramona. Invatam sa folosim in siguranta acul si foarfeca, tehnici de cusut, precum si modalitati inedite de a combina diferite culori si texturi.

9 AUGUST - Autocunoastere si Intercunoastere cu Antonela Ionita

Cunoscandu-ne pe noi insine si inelegandu-l pe cel de langa de noi, devenim creativi si nu mai observam ”barierele”. Rezultatul intercunoasterii nu conduce doar la empatie ci si la armonie, la renuntarea la ”mastile” pe care le folosim atunci cand vrem sa ne protejam.

16 AUGUST - Atelier de gatit cu Cristina Lazar

Descoperim alaturi de Cristina gusturi si texturi, dar si cum sa folosim cu indemanare ustensilele de bucatarie pentru a crea un meniu gustos si delicios.

23 AUGUST - Educatie financiara cu Mihaela Jonson

Ce sunt banii si care este rolul lor, cum ii obtinem si cum ii administram corect, ce inseamna generozitatea, voluntariatul, donatiile si rolul lor, acestea sunt temele abordate de Mihaela in cadrul acestei sesiuni.

30 AUGUST - Ghidul bunelor maniere cu Ioana Niculae

Cu o abordare distractiva, informativa si interactiva (jocuri de echipa, jocuri de rol si multe demostratii), activitatile sustinute de catre Ioana ii incurajeaza pe cei mici sa foloseasca bunele maniere in viata de zi cu zi.

Pentru cine?Programul se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani.
Numarul minim de copii in grupa: 4
Numarul maxim de copii in grupa: 10

Cand?Cursul se va desfasura in lunile IULIE si AUGUST, in fiecare zi de marti, in intervalul 17:00 - 19:00.

Prima intalnire va avea loc in data de 5 iulie.

Unde?Sediul nostru situat in incinta Parcului Municipal Ploiesti Vest (Str. Marasesti Nr. 285B).

InvestitieTaxa de participare pentru o sedinta este de 75 de lei.

Taxa de participare pentru un abonament de 4 sedinte (la alegere) este de 300 de lei. Primii 10 participanti beneficiaza de o reducere de 10% din valoarea abonamentului.

Rezervarea unui loc este confirmata in urma achitarii integrale a taxei de participare pentru o sedinta/ abonament.

Important!Ne rezervam dreptul de a modifica perioada de desfasurare a activitatii in cazul in care nu intrunim cel putin 4 inscrieri pentru perioada anuntata.

Va recomandam sa le explicati copiilor tematica si scopul programului pentru care faceti inscrierea.

Pentru ca programele noastre sa-si atinga scopul propus, in activitatile desfasurate de catre trainerii nostri este necesara implicarea activa a fiecarui participant.

Va invitam cu drag!

Daca aveti nevoie de mai multe detalii ne puteti suna la numarul de telefon 0736 997 294 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail: hello@speakupschool.ro.

Trainer cursuri dezvoltare personala
Florentina Lungu